Fizetés bankkártyával OTP Mobil(Simple)

Fizetés és foglalás OTP Simple rendszeren kersztül Foglaljon kényelmesen bankkártyás fizetéssel! Fizetési tájékoztató a logóra való kattintással letölthető! Simple vásárlói tájékoztató OTP Logo A fizetés/foglalás indításával az ügyfél elfogadja az ADATTOVÁBBÍTÁSI NYILATKOZATOT, mely az adatok, harmdik fél részére történő átadásást szabályozza: NYILATKOZAT Elfogadom, hogy Török Bálint (Siófok) által a http://siofok-szallas.eu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring. Elfogadott kártyatípusok:


Foglaló fogalma ( egyszerűsítve:) A foglaló nem jár vissza, ha lemondod a szállás foglalást!

Duplája jár vissza, ha a szállásadó mondja le a foglalásod!

2013. évi V. törvény 6:185. § [Foglaló] (1) A másik félnek fizetett pénzt akkor lehet foglalónak tekinteni, ha annak fizetésére a kötelezettségvállalás megerősítéseként kerül sor, és ez a rendeltetés a szerződésből egyértelműen kitűnik.

(2) Ha a szerződést teljesítik, a tartozás a foglaló összegével csökken. Ha a szerződés teljesítése olyan okból hiúsul meg, amelyért egyik fél sem felelős, vagy mindkét fél felelős, a foglaló visszajár. (3) A teljesítés meghiúsulásáért felelős fél az adott foglalót elveszti, a kapott foglalót kétszeresen köteles visszatéríteni. (4) A foglaló elvesztése vagy kétszeres visszatérítése a szerződésszegés következményei alól nem mentesít. A kötbér és a kártérítés összege a foglaló összegével csökken.